Kanizsa hetilap 2016.04.11.

 

Kanizsa hetilap 2016.02.24

 

Zalai Hírlap 2016.02.16.

 

Kanizsa hetilap 2016.02.15

A képen balról: Ganzer Szilárd, Kisharmadás Kristóf, Dénes Sándor Nagykanizsa polgármestere,

Őri Martin Mihály, Őri Alex, Tóth Nándor alpolgármester, Kiss Márk, Horváth Ferenc kuratórium-elnök,

Kápolnás Zoltán, a Kiskanizsai Sáskák elnöke és Horváth Balázs, a díj névadójának fia.

 

Kanizsa hetilap 2016.02.09

 

 

Kanizsa hetilap 2016.02.03.

 

Az UFC Nagykanizsa és a Kiskanizsa megyei első osztályú labdarúgó-együttesei folytatták felkészülési meccseik sorát.

Az UFC a somogyi első ligában szereplő Balatonkeresztúrtól kapott ki 2-1-re (kanizsai gólszerző: Kobra György). A Téli műfüves bajnokság kanizsai csoportjában a Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE érdekelt és a második fordulóban is győztesen hagyhatta el a pályát, hiszen a Znet-Micronet Becsehely legénységét győzte le 4-2-re (kiskanizsai g.: Lukács I. 3, Földesi). A további találkozók eredményei: Semjénháza SE - Szepetnek SE 2-2, Olajmunkás SE - Letenye SE 5-1.


Szombaton 12 órától az Olajbányász-műfüvesen UFC - Andráshida, míg 18 órától "téli kupás" Kiskanizsa - Letenye meccset rendeznek. (A Téli Kupa további programja a nagykanizsai helyszínen: Semjénháza - Olajmunkás SE Gellénháza 14 óra, Szepetnek - Becsehely 16 óra.)

 

Kanizsa hetilap 2016.01.25.

 

A labdarúgó megyei első osztályban szereplő nagykanizsai együttesek is megkezdték előkészületi mérkőzéseik sorát.
Az UFC Nagykanizsa elsőként a ZTE FC U19-es együttesével mérkőzött Zalaegerszegen és már az első félidőben kialakult a kanizsai győzelmet hozó 3-2-es végeredmény. Ahogy azt Gombos Zsolttól, a nagykanizsaiak trénerétől megtudtuk, a gólokat Péntek Adrián (2) és Grudics Kristóf jegyezték. A vendégeknél a találkozó folyamán megsérült Szakmeiszter János és Péntek Adrián is és mivel csak egy cseréjük volt Völgyi Dávid személyében, így tíz emberrel fejezték be a találkozót.


- Az újonnan érkezett labdarúgók esetében azért fizikai lemaradás van, így lesz még bőven dolgunk velük is az elkövetkezendő hetekben - értékelt Gombos a mérkőzés után.

A Téli műfüves bajnokság keretében a nagykanizsai csoportban a Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE a Semjénháza SE-vel mérkőzhetett az első fordulóban és Sneff Ferenc legénysége végül 3-1-re győzött. A találkozó góljait Dolmányos Márk (2), Kálcsics Ferenc, valamint Kaczeus Péter szerezték.

Az első kör további eredményei: Szepetnek SE - Olajmunkás SE 2-2 (G.: Hajnal, Cs. Horváth G., illetve Horváth L., Nikitscher), Letenye SE - Znet-Micronet Becsehely 4-3 (G.: Major D. (2), Sziva V., Kiss Á., illetve Pintér B., Molnár M., Varga B.).

P.L.

 

Kanizsa hetilap 2016.01.13.

 

Lassan a Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák SE labdarúgó megyei első osztályban szereplő együttesénél is elkezdik a felkészülést a tavaszi szezonra, egyelőre úgy tűnik, nagy változások nem lesznek a legénységnél.
- Jövő kedden kezdünk a kerettel, s egyelőre két lehetőséggel kalkulálhatunk a felkészülésünket illetően - kezdte Sneff Ferenc, a csapat vezetőedzője. - Szeretnénk műfüvön indítani, ha azonban ez nem megy az időjárás miatt, akkor sincs gond, hiszen abban az esetben a helyi tornaterembe vonulhatunk.


Ami mondhatni egyáltalán nem lesz ismeretlen "közeg", hiszen...
- ... idén annyiban különbözik a helyzet az előzőektől, hogy decemberben és január elején sem álltunk le teljesen, fogalmazzunk úgy, a csapattal eljártunk focizgatni terembe. Azért reménykedünk abban, hogy a lehető leghamarabb műfűre mehetünk, mert a bokának, térdnek, vagyis az izületeknek huzamosabb ideig még az is jobb, mint a terem borítása.
Amint azt megtudtuk, a feladatokat a tréner a jól ismert arcoknak adhatja ki, hiszen nagy változásra soraikban nem kell számítani.
- Tulajdonképpen ugyanazzal az együttessel készülhetünk, mellyel nyáron kezdtünk, távozásról nincs tudomásunk. Akikkel úgy kalkuláltunk, hogy megkereshetik őket, ugyanúgy velünk vannak, persze, azt nem mondanám, ha lehetne erősítenünk, arra nemet mondanék. Bízunk abban, hogy a támadó Horváth Zsolt térdszalag-szakadása után a tavasz folyamán valamikor már játszhat, egyébként egymás között már el-elfocizgatott velünk, míg testvére, a bal oldali védő Horváth Gergő esetében az a helyzet, hogy igencsak fel kell erősítenünk a tavaszi félszezonra.
Jöhetnek hát idővel az edzőmérkőzések, de ez még képlékeny terület.
- Mindenesetre abban bízom, hogy a környékbeli csapatok között műfüvön akár egy minitorna is létrejöhet, hiszen úgy nem kellene folyamatosan azon aggódni, hogy mikor, hol, kivel tudunk játszani e néhány hét során. A legtisztább egy olyan felmérő lenne, melyen mondjuk a Kiskanizsa, meg persze a többi gárda is innen a környékről a Semjénházával, a Letenyével meg teszem azt még néhány megye kettes csapattal tudna egy jót meccselni.
A megyei I. osztályban a tavaszi szezon első fordulóját a február 27-28-ai hétvégén rendezik.

P.L.

 

Kanizsa hetilap 2015.10.08.

 

 

Kanizsa hetilap 2015.10.01

 

 

Zala Sport 2015.03.25.

 

Zalai Hírlap 2015.03.20

 

 

Kanizsaújság 2015.03.20.

 

 


Nemzeti Sport Online 2011.07.27.